На Волині чоловік «спустив» водойму, аби наловити риби

Співробітники Управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області під час проведення рибоохоронного рейду поблизу села Берестяни Ківерцівського району виявили скид води з водного об’єкту, розташованого на річці Кормин (басейн Стиру).

«Осушуванням» займався лучанин Ігор Г. Чоловік у такий спосіб вирішив наловити риби. До затримання він встиг назбирати на обмілілій водоймі 35 екземплярів коропа (27 кг), 40 – карася сріблястого (15 кг), 3 – щуки (3 кг), 15 – товстолобів (15 кг), повідомили у Волиньрибохороні.

Чоловік не зміг пред’явити рейдовій групі жодного документа, який би засвідчував його право на користування даним водним об’єктом. Проте прямо тут лучанин розгорнув і торгівлю свіжою рибою. Підрахунки показали, що незаконною господарською діяльністю чоловік завдав збитків рибному господарству України на суму 16235 грн.
Адміністративні матеріали було направлено в правоохоронні органи для вирішення питання про притягнення до відповідальності.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>