На Закарпатті польський дипломат попався на контрабанді цигарок

В ході проведення митного контролю транспортного засобу громадянина Польщі, працівники Чопської митниці Міндоходів виявили приховані понад 6500 пачок сигарет з акцизними та без акцизних марок України.

Як інформує сайт Територіального управління Міндоходів у Закарпатській області, подія трапилась на митному посту «Дякове» Чопської митниці. В зону  митного контролю цього пункту пропуску в напрямку «в’їзду в Україну» по смузі руху «зелений коридор», заїхав легковий автомобіль «Фольксваген Пассат» з реєстраційним номером Республіки Польща. Керував транспортним засобом громадянин Польщі. Він слідував із України в Румунію й подав копію документів, які вказували, що він є працівником юридичного відділу дипломатичної служби Генерального консульства Республіки Польща у Львові. В цих документах також містилось прохання Генерального консула «сприяти багаторазовому позачерговому та безперешкодному проїзду через кордон». При цьому, дипломатичний паспорт громадянин Польщі не пред’явив.

Транспортний засіб та цигарки вилучили до рішення суду.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>