У селі на Волині мешкав озброєний до зубів росіянин

Працівники міліції вилучили шість гвинтівок, обріз мисливської рушниці, револьвер системи «Наган», кілограм пороху, більше двохсот набоїв різного калібру, близько 1 кілограма рослинної речовини у 50-річного громадянина Російської Федерації, який останнім часом мешкав у прикордонному з Білоруссю селі Заболоття Ратнівського району. Оперативною інформацією про домашній арсенал росіянина у райвідділ внутрішніх справ передали оперативниками Луцького прикордонного загону.

Як розповів керівник прес-служби Луцького прикордонного загону підполковник Олег Личковський, усе вилучене направлено у науково-дослідний експертрий центр при УМВС України у Волинській області. У справі відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Також на чоловіка очікує ще одне кримінальне провадження – за зберігання наркотиків.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>