У Дубно поруч з пам’ятником жаби поставлять чиновника

Місто Дубно все більше набирає статусу міста оригінальних пам’ятників. Останній зі встановлених, зокрема, прославив жабу, яка постала на підніжжі збільшеною у декілька сотень разів. В образі ропухи, створеному на замовлення дубенських підприємців архітектором із Рівного Володимиром Шолудьком, доволі виразно проглядаються такі людські якості, як заздрість і жадібність. Підкріплені вони написом на постаменті: «Хто мене в душі не має, того я не задушу».
Наразі група місцевих активістів, котрі займаються підприємницькою діяльністю, виношує задум встановити неподалік від жаби-ропухи ще один оригінальний архітектурний витвір – з образом чиновника-бюрократа. За задумом ця скульптура має не тільки приваблювати і веселити, але й повчати люд у плані викорінення з душі негативних якостей. А якою буде ця скульптура візуально, ініціатори поки що не розголошують. Заявляють лишень одне: такого пам’ятника Україна ще не бачила!

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>