Тренер «Волині» зіграв за «Дніпро» проти збірної СРСР

Минулих вихідних старший тренер молодіжної команди «Волині» Олег Федюков побував у Дніпропетровську, де відбулися урочистості з нагоди завоювання дніпропетровським «Дніпром» золотих медалей чемпіонату СРСР у 1983 році, а також 25-річчя «золота» 1988 року. Олег Федюков грав за дніпропетровський клуб у 1986-1988 роках.

Уранці перед матчем між ветеранами «Дніпра» та збірної СРСР учасники ювілейного матчу побували на дніпропетровських цвинтарях й вшанували пам'ять видатних тренерів – Євгена Кучеревського, Геннадия Жиздика, Володимира Ємця та гравців команди 1980-х – Івана Вишневського та Олександра Сорокалєта.

Згодом відбувся й сам матч. Він складався з двох таймів по 25 хвилин. Олег Федюков міг стати автором голу, проте не використав вихід на побачення з голкіпером. У підсумку зустріч закінчилася з рахунк 2:2.

За ветеранів «Дніпра» зіграли Краковський, кутузов, Пучков, Багмут, Ділай, Літовченко, Протасов, Лисенко, Таран, Геращенко, Сідельніков, Шахов, Чередник, Червоний. Олег Федюков відповідав за лівий фланг захисту. Проти цієї команди вийшли Віктор Чанов, Хідіятулін, Прудніков, Демяненко, Бессонов, Черенков, Михайличенко, Заваров, Беланов, Добровольський.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>