Полював на коханців у машинах

Працівники рівненської міліції затримали чоловіка, який у полі неподалік Рівного нападав на автомобілі, у яких закохані пари проводили дозвілля. Діждавшись, коли в салоні завершаться любощі, чоловік грабував коханців.

Увечері 35-річний мешканець одного з прилеглих сіл Рівного Андрій зустрічався зі своєю коханкою. Оскільки обоє були одруженими, усамітнилися у полі поблизу міста. Щойно пара зробила своє діло, як 45-річний рівнянин Віталій відкрив дверці автомобіля, з газового балончика окропив салон, зв’язав партнерів та забрав цінні речі. Погрожував розповісти про побачене їхнім законним половинкам, якщо жертви надумають йти до міліції.

Такі зухвалі дії розлютили Андрія. Між чоловіками зчинилася бійка, під час якої грабіжник вихопив ножа та кілька разів вдарив ним чоловіка. Жінка стала гамселити нападника, той втік. Вона довезла Андрія до лікарні.

Причетність Віталія до цієї справи міліціонери встановили одразу. Як повідомив начальник Рівненського РВ УМВС Ігор Денисюк, чоловіка затримали. Під час обшуку у помешканні підозрюваного правоохоронці знайшли 180 набоїв. Встановлено, що зловмисник уже мав проблеми із законом у 2006 році. Тоді за скоєння корисливих злочинів його засудили на три роки умовно.

Зараз свої дії затриманий не коментує. Натомість правоохоронці підозрюють його у вчиненні ще одного подібного нападу на молоду пару, який стався за тиждень до останнього інциденту. Підозрюють, жертв може бути значно більше, проте не всі вони хочуть зізнаватися у цьому – соромно.

Марія МАРТИНЮК,

Рівненська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>