Депутат Луцької міськради подав до суду на Інтернет-видання та комсомольців

Депутат Луцької міської ради, юрист благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігор Поліщук, який отримав мандат цього року на проміжних виборах пішов до Луцького міськрайонного суду позитиватися проти Інтернет-видання «ВолиньPost».

Депутата міської ради обурив матеріал «Выборы в Луцкий городской совет в цифрах», оприлюдений 26 серпня 2013 року в рубриці «Колонка автора». Відповідачами у цій, окрім самого видання, депутат просить визнати й авторів публікації, серед яких скандально відомі у Луцьку брати-комсомольці Олександр та Михайло Кононовичі.

Неправдивою депутат вважає інформацію про те, що від його імені відбувався підкуп виборців під час виборів до міськради.

Сам Ігор Поліщук вважає, що його честі й гідності завдано серйозної шкоди. Також, як зазначає позивач у мотиваційній частині позову, неабияких страждань через неправдиву інформацію щодо онука зазнають його дві бабусі (79 і 80 років). Моральну компенсацію депутат оцінив у 10 тисяч гривень.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>