21 – 27 жовтня

Овен

Ваше вміння відчувати емоційний стан рідних допоможе уникнути конфліктів у родині. Будьте уважними до своєї другої половинки.

Телець

У вас робота просто горітиме в руках. Якщо ви зосередитесь на меті, то зможете усього досягнути.

Близнюки

Намагайтесь уникати конфліктів з коханою людиною – це невдалий час для з’ясування стосунків, бо можете сказати те, про що потім пошкодуєте.

Рак

Не варто приймати швидкі рішення. Перш, ніж щось починати, добре подумайте, адже бізнес ніколи не прощає поспіху.

Лев

Період буде гарячим – на вас чекає багато справ, які доведеться вирішувати одночасно.

Діва

Романтична історія, що почнеться в ці дні, розкриє кращі риси вашого характеру. Не бійтеся виявляти свої почуття та емоції.

Терези

Це вдалий час для великих покупок, особливо предметів розкоші і ювелірних прикрас. Також покращиться самопочуття.

Скорпіон

Днями ваша думка про себе та свої досягнення значно зросте. Можливо, ви зможете проявити свої таланти і здібності на публіці.

Стрілець

Тиждень сприятливий для подружніх стосунків. Зараз можна запрошувати гостей, зустрічатися з друзями.

Козеріг

Цей період буде успішним для професійної діяльності. Ви вчасно впораєтеся з усіма запланованими справами. Сприяти цьому буде хороше самопочуття.

Водолій

Будете схильні до прийняття сміливих вольових рішень. Та ваші вчинки можуть не сподобатися близьким. Вас чекає удача у фінансових питаннях.

Риби

Найбільш успішною в цей період буде професійна діяльність. А ще вам вдасться збільшити свої доходи, здійснити бажані покупки.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>