На Покрову луцьким сиротам дарували вишиванки

14 жовтня у Палаці культури міста Луцька відбулося вручення вишиванок дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. Благодійну акцію  організував Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинською єпархією УПЦ.

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан подякувала священнослужителям за співпрацю, за те, що допомагають творити добро.

Священнослужителі УПЦ (МП) передали благословення від Митрополита Волинського і Луцького Ніфонта. Також вони розповіли дітям про свято Покрови Пресвятої Богородиці та про те, що як Матінка Божа не раз захищала людей від біди. Пресвяту Богородицю вважали своєю покровителькою козаки, які шанували українські традиції, тож священнослужителі вирішили подарувати 31-й дитині з нагоди престольного свята, яке відзначали цього дня у Свято-Покровському храмі, вишиванки. Також для дітей священики виконали духовні пісні.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>