Віталій Кварцяний побував на розгляді справи Ндоє у Швейцарії

Минулого тижня головний тренер і віднедавна президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний побував у Лозанні. Тут у спортивному арбітражному суді розглядають апеляцію українського футбольного клубу на рішення ФІФА у справі сенегальського голкіпера Ісси Ндоє. Слухання уже відбулися, остаточне рішення можуть прийняти за кілька місяців.

Нагажаємо, що, за словами самого Віталія Кварцяного, Ісса Ндоє міг стати одним з найкращих голкіперів світу. Проте у сенегальця виник конфлікт із ФК «Волинь». Він «прогулював» міжсезонні періоди, не належно ставився до тренувального процесу і, зрештою, взагалі втік. Луцький клуб подав у міжнародні дисциплінарні органи документи на його дискваліфікацію. У 2011 році Ісса Ндоє звернувся до ФІФА з позовом проти «Волині» щодо невиплати йому заробітної плати та не виконання умов контракту. Своїм рішенням ФІФА зобов’язала ФК «Волинь» сплатити сенегальцю понад мільйон євро компенсації.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>