Школярам роздадуть «пластик» для розрахунку у столових

У Луцьку відбулася презентація і перше обговорення проекту «Створення ефективної системи здорового харчування школярів» з впровадженням електронної картки учня. У необхідності такого нововведення директорів шкіл, та їх заступників переконував експерт підприємства «Комп’ютерно-касові системи» Олександр Калінін.

Якщо говорити простою мовою, програма передбачає видачу учням карток на зразок банківських кредиток для розрахунку за харчування. Перевага такого способу полягає у тому, що батьки зможуть краще проконтролювати, чи доходять видані дітям кошти туди, куди необхідно – їх просто не можна буде витратити на цигарки або інші погані звички. Гроші на картки батьки кластимуть через банк.

Також використання карток, на думку розробників, дасть багато інформації для тих, хто організовує харчуванняі, дозволить скоротити необґрунтовані витрати, значно підвищити ефективність використання бюджетних коштів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>