Меценати подарували волинському гонщику потужний мотоцикл

Чемпіон України з мотокросу, волинянин Андрій Буренко отримав новий мотоцикл «Suzuki» з об’ємом двигуна 450 мсантиметрів кубічних. Такий подарунок за успіхи у змаганнях йому зробили благодійні фонди голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука «Рідна Волинь» та народного депутата України Степана Івахіва «Патріот Волині».

Провідному волинському мотогонщику у класі «Open» Андрієві Буренку з його попереднім 250-ти кубічним байком доводилося змагатися з гонщиками, які використовували більш потужну техніку – з двигуном до 450 «кубиків». Не зважаючи на таке відставання у потужності волинянин, за рахунок майстерності давав фору багатьом суперникам.  У загальному підсумку всіх етапів цьогорічного чемпіонату Європи – четвертим.

Новий «Suzuki» спортсмену пообіцяв голова облдержадміністрації Борис Клімчук після одного із етапів Кубка світу, який минулого року проходив на ковельському мототреку.

«Після змагань я обійшов мотоциклетні парки усіх команд, - пригадує Борис Клімчук. – Звернувся до народного депутата Степана Івахіва і ми вирішили, що нашому спортсмену задля успішних заїздів та перемог таки потрібен хороший мотоцикл. Спочатку хотіли придбати вживаний, але зрештою вирішили купити новий на 450 «кубиків», – передає слова Бориса Клімчука прес-служба Волинської облдержадміністрації.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>