У Луцьку нагородять людей ХХІ століття

Наприкінці  листопада у Луцьку в рамках Всеукраїнської премії «Люди ХХІ століття» найдостойніших та найвпливовіших волинян нагородять престижною премією «Люди року» - за підсумками року, що минає.

«Цього року Премія вручатиметься в номінаціях: малий та середній бізнес, промисловість, інвестиції, банки, будівництво, дівелопмент, розважально-відпочинкова сфера, рітейл, авто, ІТ та Інтернет, інновації, громадська та суспільна діяльність, культура, спорт тощо», - розповідає співорганізатор Премії, директор журналу «Лише Насолода» Олена Бекеша.

Цього року організатори обіцяють зробити з церемонії нагородження грандіозне шоу. Буде «червона доріжка», де гості зможуть потрапити на фотосесію, дати інтерв’ю для телетрансляції і відчути атмосферу Канн. Саме нагородження відбуватиметься на сцені обласного драмтеатру. Останнім етапом стане Світський раут у форматі аристократичного прийому для почесних гостей, лауреатів та партнерів премії.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>