«Волинь» зіграла спаринг з друзями з Бреста

Доки збірна України у заключних матчах відбіркового турніру намагається здобути путівку на чемпіонат світу у Бразилії, клуби мають час ретельніше підготуватися до чергового туру національної першості.

12 жовтня на стадіоні «Підшипник» у Луцьку «Волинь» провела перший з двох анонсованих спарингів з ФК «Динамо-Брест». Лучани зіграли проти брестчан різними складами у кожному з двох таймів. Білорусам вдавалося більш-менш стримувати тиск «Волині», коли на полі перебував максимально наближений до основного, але менш вмотивований, набір футболістів. Проте гарні нагоди відзначитись були у Бабатунде, Сімініна, Бікфалві і Шумахера. По перерві за лучан грали гравці з лави запасних і навіть «дублери». Тиск «Волині» посилився, але білоруси повністю відійшли в оборону. Прорватися крізь мури імпровізованої брестської фортеці час від часу господарям поля вдавалося, але бракувало везіння, тож матч завершився сухою нічиєю.

Віталій Кварцяний задіяв у грі й двох футболістів, які перебувають на перегляді у луцькому клубі.

14 жовтня команди вдруге зіграють між собою у Луцьку.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>