На Львівщині педофілу дали 11 років

На Львівщині суд виніс вирок педофілу, який згвалтував 6-річну дівчинку. Чоловіка засудили до 11 років позбавлення волі.

Події того дня мати потерпілої згадує, як страшний сон. Вона залишила дітей – сина та дочку – гратися з іншими дітьми в парку у центральній частині Львова. А сама… пішла до подруги, що живе поруч. Коли повернулася, дівчинки ніде не було. Вона викликала правоохоронців. Маленьку розшукали через кілька годин. Вона була дуже перелякана, її стан видавав – над дівчинкою познущалися.

Нелюда, який це зробив, вирахували. Ним виявився 42-річний одружений львів’янин. І хоч в суді свою провину чоловік визнав не повністю, слідство довело, що саме він заманив дитину до свого автомобіля, вивіз за місто і там вчинив розпусні дії. Апеляційний суд вирок Галицького районного суду залишив без змін.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>