Врадіївські міліціонери-гвалтівники виявилися ще й фальсифікаторами

Під час судових слухань у справі групового зґвалтування мешканки селища Врадіївка Миколаївської області Ірини Крашкової, які розпочалися вчора, випливли нові подробиці з темного життя підозрюваних. Нагадаємо, 27 червня 29-річну мешканку Врадіївки Крашкову, за її словами, зґвалтували лейтенантант міліції Дмитро Поліщук, капітан Євген Дрижак і єгер Сергій Рябіненко. У ході обшуку їх будинків знайшли наркотичні речовини, важливі слідчі документи та мисливські рушниці. Про це повідомила прокурор Наталя Висоцька.

Згідно з результатами обшуку у помешканнях міліціонерів, у Дрижака в будинку знайшли 10 грамів канабісу та важливі документи (матеріали різних справ\наслідків), які він незаконно виніс з Врадіївської міліції. Заявам скаржників міліціонер так чомусь і не дав ходу. Поліщук зберігав без дозволів або з липовими дозволами мисливські рушниці, а також сам за гроші видавав липові дозволи на зброю, пише «Газета по-українськи».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>