Луцький багатій повернувся у спорт і став чемпіоном світу

Підприємець і депутат Луцької міської ради від ВО «Свобода» Олег Чернецький став чемпіоном світу з самбо серед майстрів, який завершився днями у болгарському Бургасі.  Лучанин переміг у віковій категорії 45-50 років серед спортсменів вагою до 100 кілограмів.

«Для мене надзвичайно важливо, що я повернувся у спорт. Людина завжди має йти до своєї мети, долати перешкоди. Сподіваюсь, що мій виступ сприятиме популяризації фізичної культури та спорту. Адже важливо, щоб людина працювала над собою, самовдосконалювалася. Впевнений, що спорт – це той стержень, який допомагає максимально реалізувати свій потенціал. Окремо я хочу подякувати волинянину Олександру Стельмащуку, який стимулював мене до повернення у спорт півроку тому», – прокоментував Олег Чернецький свій виступ на чемпіонаті світу пресс-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Загалом серед 19 команд Україна посіла на світовому форумі третє місце. Свій внесок у такий високий результат зробив ще один волинянин Олександр Стельмащук, який завоював «срібло» у віковій категорії 40-45 років.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>