У Луцьку молитимуться за підписання угоди з ЄС

14 жовтня, на Покрову Пресвятої Богородиці, в Луцьку відбудеться хресний хід і молитва за Україну та за успішне підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом. Мета богослужіння, ініціатором якого є митрополит Луцький і Волинський Михаїл, – підтримка євроінтеграційних кроків керівництва країни, спрямованих на благо української нації, повідомляє інформаційна служба Волинської єпархії УПЦ КП.

На молебень, зокрема, запрошено голову облдержадміністрації Бориса Клімчука, голову облради Володимира Войтовича, голову Луцької міськради Миколу Романюка, обласних і міських депутатів, консула Республіки Польща в Луцьку, лідерів та активістів політичних партій і громадських організацій.

Збиратимуться учасники ходи на Театральному майдані поблизу Луцького кафедрального Свто-Троїцького собору о першій годині дня, після чого рушать до Київського майдану, де відбудеться молебень.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>