У Луцьку зачекалися потяга й зустрічали його хлібом-сіллю

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З хлібом і сіллю активісти «Асоціації молодих реформаторів» зустрічали у Луцьку потяг «Ковель-Чернівці», який повернувся у розклад залізничного руху після чотиримісячної перерви. Долучилися до акції й члени громадських організацій «Національний Альянс», Луцької ФРІ та СГО «Молодіжна платформа».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Як будь-який гостинний народ, українці теж за традицією зустрічають з хлібом і сіллю, те, що так довго чекали. Адже потяг скасували у травні і нам обіцяли поверути найпізніше 15 вересня. Але залізниця своєї обіцянки не виконала і потяг почав курсувати тільки з 1 жовтня», – заявила на акції заступниця голови АМоРе Марія Доманська.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До речі, на тих, хто регулярно користувався й збирається далі користуватися потягом «Ковель-Чернівці», чекає й неприємний сюрприз. Поїзд курсуватиме не кожного дня, а через день. По парних числах він відправлятиметься з Волині, по непарних – з Буковини.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>