Президентську резиденцію продають через сайт оголошень?

Резиденцію Віктора Януковича в Межигір’ї виставлено на продаж. Так, на сайті  Slando з’явилось оголошення, підписане ніби від імені Сергія Клюєва – заступника голови фракції Партії регіонів.

В оголошенні йдеться, що на продаж виставлена ТОВ «Танталіт» - компанія-орендатор землі в Межигір’ї, що під Києвом, повідомили у прес-службі Slando.

Текст оголошення:

«На території, що належить компанії, розвинена інфраструктура, а саме: дороги, підстанції, гольфполе, вертолітний майданчик, кінний клуб, стоянка для катерів, озера, зони відпочинку, палац на воді і багато іншого. Територія, що належить ТОВ "Танталіт", знаходиться в особливій охоронній зоні, над нею заборонені польоти авіації, доступ журналістів та інших сторонніх осіб. Родзинкою об'єкту є резиденція президента України Віктора Януковича. У ній покупець зможе відчути усю розкіш богемного життя української еліти, у тому числі, користуватися золотим унітазом".

«Частину території і будов(1,8 Га) орендує адміністрація президента, що забезпечить постійний грошовий потік новому власникові".

«При правильному підході є усі підстави припускати, що Межигір'я стане престижнішим місцем для життя, ніж Конча-Заспа, і сюди переїдуть люди з грошима».

Оцінений лот у 100 мільйонів доларів.

До речі, Межигір’я стало державною резиденцією ще у 1935 році, і було нею до 2007 року, доки його не вивели у приватну власність. Після цього в ЗМІ з’явилось безліч матеріалів, в котрих схему виводу називали корупційною та незаконною.

Сергій Клюєв оголосив про бажання купити ООО «Танталіт» на початку минулого місяця, а в кінці вересня цю оборудку погодив Антимонопольний комітет України (АМКУ).

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>