У Ківерцях затримали грабіжника

Раніше судимий 33-річний ковельчанин електричкою з Ковеля прямував у Рівне. Під час зупинки в Ківерцях пішов випити пива, познайомився з місцевими, які пригостили його оковитою. Згодом помітив біля магазину велосипед, тож, не задумуючись, викрав його, аби згодом продати.

«Двоколісний» належав місцевій мешканці. Вона бачила, як невідомимй чоловік тікає з її ровером. На щастя, тут якраз нагодився помічник дільничного інспектора міліції Микола Бондарєв. Йому жінка розповіла прикмети злодюги. За ними міліціонер у приміщенні ківерцівського залізничного вокзалу виявив і чоловіка, і велосипед, після чого викликав на місце слідчо-оперативну групу, розповіли у СЗГ УМВС у Волиській області.

Слідче відділення Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області розпочало досудове розслідування за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловік може опинитися за ґратами на термін до чотирьох років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>