У Теремно діти грають у футбол… із собаками

Коли минулої неділі юні футболісти прийшли тренуватися на теремнівський стадіон у Луцьку, їх зустріли собаки. Не одна і не дві, а море собак. Тут, виявляється, проводили якийсь собачий огляд. Маленькі, великі, величезні. Всі вони гавкали, скавучали, вищали. Звісно, тренери обурилися, на що організатори собачого весілля тикали в очі якийсь папірець, підписаний міським чиновником, доводили, що все робиться законно.

Так то воно так, але тренуватися під собаче виття не вельми зручно, це раз. А не дай, Боже, як котрась із них відірветься і пуститься за юним футболістом. Інший бік медалі отої виставки. На стадіон понаїхало автомобілів, на кожному кроці валялися відходи собачої життєдіяльності, а просто – купи. Це ж дітки будуть по них бігати, вимазувати своє взуття, футболки і труси.

Напрошується питання: кому потрібен такий собачий футбол? Кажуть, що подібні заходи тут проходять традиційно. А може, варто поламати дурну традицію, проводити собачі ігри разом з дитячими?

Тузік СОБАЧЕНКО,

м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>