На Волині хлопчика, який виліз на потяг, травмувало струмом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пустощі ледь не коштували життя 12-річному Романну мешканцю міста Рожище. Разом з кількома друзями близько восьмої вечора він прогулювався на залізничній станції. Запропонував їм вилізти на вагони, аби побачити як усе виглядає звідти. Коли друзі відмолися від такої затії, хлопчина поліз сам і зачепив контактну лінію. Дитину врятувало, що була взута у черевики з гумовою підошвою. Ударом хлопчика відкинуло убік. Він упав на з’єднувальний механізм між вагонами. Спочатку хлопчину доправили у Рожищенську ЦРЛ, але, після надання першої медичної допомоги, доправили в опіковий центр Луцької клінічної лікарні. У нього обпечено 50 відсотків шкіри. Попереду кілька складних операцій з пересадки шкіри. А головне на сьогодні – маленький пацієнт терміново потребує крові аж від 40 донорів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не залишились осторонь даної події волинські транспортні правоохоронці. «Допомогти постраждалій дитині - це наш обов'язок , - зазначив начальник Волинського лінійного відділу майор міліції Сергій Назарук. - Про те, що потрібно здати кров, було оголошено особовому складу відділу міліції, і всі, хто знаходився в цей день не на службі, з раннього ранку вже були на станції переливання крові Ковельської районної центральної лікарні. Донорами для постраждалої дитини стали 15 правоохоронців».

Батьки просять усіх небайдужих зголоситись на прохання допомогти їхньому синові. Усі бажані можуть прийти на здати кров на ім’я Роман Котлярчук.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>