Армійський обов’язок став професією на все життя

У школі він мріяв про професію водія. Але доля розпорядилася так, що життя пов’язав з поштою. 7 жовтня 60-літній ювілей Михайло Володимирович Волос зустрічає на посаді начальника цеху обслуговування споживачів №1 Ківерцівського району Луцького поштамту Волинської дирекції «Укрпошти».

Михайло ВОЛОС

Михайло ВОЛОС

Після школи і перед армією Михайло встиг попрацювати у місцевому ПМК-101 – будував мости і прокладав меліорацію. Службу проходив у радіотехнічних військах у Литві. Отримав спеціальність «Оператор радіолокаційних станцій» та 20-місячний досвід армійського листоноші. Тоді й з’явилась цікавість до майбутньої професії.

Робочу біографію Михайло Володимирович розпочав у відділенні зв’язку в селі Омельно на рідній Ківерцівщині. 20-річний рух кар’єрними сходинками зупинився у кріслі районного начальника. І ось уже майже 20 років Михайло Волос головний поштар Ківерцівщини.

Двічі обирався депутатом районної ради. Є заслуга Михайла Володимировича і у відкритті п’яти нових відділень поштового зв’язку (останнє з яких у Карпилівці).

Найбільше цінує професію за можливість спілкуватися з людьми.

У вільний час Михайло Володимирович з величезним захопленням працює в майстерні із деревом. Саме таких людей називають «майстром на усі руки». Може не тільки столярку чи меблі виготовити, керамічну плитку покласти, металеву браму приварити, а й власний старенький «Жигулик» відремонтувати.

Напередодні ювілею та професійного свята Михайло Володимирович зичить радості колегам і усім споживачам поштових послуг. Щоб перші були задоволені розміром зарплати, а другі – якістю послуг.

– Пошта є, була і буде, – оптимістично наголошує Михайло Волос наприкінці розмови. – Але треба тримати руку на пульсі і бути в курсі сучасних тенденцій, щоб пропонувати нові та якісні послуги.

Микола КОМАРОВСЬКИЙ,

Волинська область

Редакція «Вісника+К» приєднується до привітань і зичить ювіляру здоров’я, достатку і добрих новин!

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>