У Тернополі люди ледь не побилися з міліцією на місці ДТП (фото, відео)

У Тернополі на пішохідному переході неподалік зупинки "Універсам" трапилася смертельна ДТП, яка ледь не завершилася самосудом над винуватцем. Близько восьмої вечора автомобіль BMW під керуванням 22-річного місцевого жителя. Вдарившись у лобове скло іномарки загинула 15-річна дівчина.

Після зіткнення, зі слів очевидців, водій вийшов із авто, оглянув потерпілу та, присівши, опустив голову додолу. Так він очікував на прибуття правоохоронців, пише «20minut.ua».

Коли кореспондент "20 хвилин" потрапив на місце події, тіло загиблої уже не було. Як стало відомо, покійна проживала у селі на Тернопільщині. В обласному центрі навчалася на першому курсі училища №3.

Молодого керманича BMW помітити не вдалося. Його міліціонери етапували на медобстеження. Як пізніше зазначив начальник сектору оформлення матеріалів ДТП Юрій Юрик: "Водій був тверезий".

На місці аварії згуртувались кілька сотень людей. Вони вимагали від присутнього міліцейського начальства назвати  прізвище винуватця катастрофи. Згодом прибули ще близько трьох десятків правоохоонців. Їм було наказано оточити проблемну територію.

Тим часом до місця ДТП під'їхав евакуатор. Розлючений натовп намагався проравати міліцейський заслін для того, аби не дозволити помістити BMW на спецвантажівку.

Пристрасті усе наростали. Люди перекрили рух евакуатору. Мовляв, де гарантія того, що, забравши на штрафмайданчик автомобіль, не відбудуться якісь махінації із речовими доказами абощо. Так тривало до опівночі.

Ситуацію, яка схвилювала сотні присутніх городян, прокоментував начальник сектору оформлення матеріалів ДТП Юрій Юрик.

- Водій до приїзду правоохоронців місце аварї не покидав, - звітує службовець. - Поводив себе адекватно. Наразі взятий під варту.

Міліціонер додав, що винуватця смертельного зіткнення лиш цьогоріч тричі затримували інспектори ДАІ за перевищення швидкості та ігнорування переваги пішоходів у встановлених місцях.

http://www.youtube.com/watch?v=6r1eWZZRwLk&list=UUAylrf2cJ2FGU2neC8YaOhQ

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>