У Луцьку від побоїв помер чоловік

Напередодні до 35-річного загиблого зайшов колишній його приятель – 31-річний лучанин. Хлопці вже давно «мали зуб» один на одного, однак чарка трохи стирала розбіжності між опонентами. Тож на деякий час у компанії «однодумців» чоловіки забули про свої конфлікти. Та коли градус вдарив у голову, образи стали тільки сильнішими. Аби не заважати своїм знайомим, вийшли «поговорити» на вулицю. У результаті молодший суперник добряче відлупцював старшого товариша по голові. Випустивши пару, чоловіки знову повернулися до застілля. Там знову між ними виникла бійка приблизно з тим же підсумком, що й на вулиці. Коли зрештою усі розійшлися, господар через деякий час помер у власній квартирі від отриманих травм голови.

Як зазначили у СЗГ УМВС України у Волинській області, підозрюваний у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – домашній арешт. Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>