Міліція, рятувальники і лісівники шукали у волинських лісах заблукалих бабусю та онука з Рівненщини

На вихідних група людей із Кузнецовська приїхала на Маневиччину аби назбирати грибів. Близько 17.00 домовилися зійтися і повечеряти. До компанії не приєдналися бабуся із внуком, повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Мешканці Рівненщини зателефонували правоохоронцям. На допомогу приїхала маневицька міліція, рятувальники, а згодом і лісівники. Ситуація ускладнювалася тим, що надворі ставало дедалі холодніше, швидко темніло.

- Десь після десятої години вечора нас викликали на допомогу, - розповідає провідний районний мисливствознавець Микола Корець. – Разом з головним лісничим Маневицького лісгоспу Олександром Чернишиним вирушили до лісу. Ми вирішили їхати на дальній кордон. Взяли з собою рацію, собаку.  Боялися, аби все було добре, бо як нам повідомили, 72-річна бабуся страждає на гіпертонію.

Зрештою лісівники натрапили на дорослі й дитячі сліди. Знайти зниклих вдалося неподалік межі з Рівнинщиною. Обоє були налякані і втомлені.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>