Луцьк долучився до акції бойкоту російських товарів

На вулицях Луцька з’явились зубаті плакати та наліпки, які закликають українців не купувати російські товари у відповідь на низку недружніх кроків північного сусіда щодо України. Також біля торгівельних мереж, магазинів, ринків та у супермаркетах можна зустріти аналогічні заклики із штрих-кодом товаровиробників Російської Федерації та іншим російським символом – валянками.

Поширення таких плакатів, листівок, наліпок проходить також в Херсоні, Луганську, Івано-Франківську, Донецьку, Димитрові, Кам'янець-Подільську, Києві, Житомирі, Львові, Харкові, Могилів-Подільську, Тернополі, Одесі, Рівному, Черкасах, Монастириську, Дніпропетровську, Чернігові, Городні, Бершаді, Ірпені, Броварах. Запоріжжі, Кіровограді та Миколаєві в рамках загальноукраїнської кампанії «Не купуй російське!». Невдовзі вони мають з’явитися в усіх регіонах України. Причиною для оголошення кампанії стала злива відверто недобросусідських кроків Росії щодо України – від вбивства українських рибалок російськими прикордонниками до заборони ввезення українських товарів на територію Російської Федерації.

 

http://www.youtube.com/watch?v=zswInlr7LJg#t=46

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>