Лісовози «Волиньлісу» знищили 8 кілометрів сільської дороги

Село Грушів Іваничівського району опинилося без транспортного сполучення з райцентром, також уже під загрозою курсування шкільного автобуса. Уся проблема у жахливому стані тутешньої дороги. За інформацією, яку озвучив нардеп від ВО «Свобода» Євген Мельник, 8 кілометрів шляхів у селі зруйнували лісовози «Волиньлісу».

Деревину вивозили 40-тонними вантажівками, з порушенням норм ДБН. Неодноразово мешканці цього села зверталися до районної влади з вимогою негайно втрутитися у ситуацію і припинити руйнувати сільську дорогу, але їхні законні вимоги було проігноровано. Вдавалися селяни й до перекриття доріг, але влада аби зняти напругу тільки імітувала роботу, і спромоглася лишень встановити обмежувальні знаки. Ті аж ніяк не стали перепоною на шляху великотоннажному транспорту. Волинські свободівці пообіцяли, що триматимуть ситуацію у Грушові на контролі й допоможуть сільській громаді стягнути з «Волиньлісу» кошти, за завдані збитки через позов до суду.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>