ФІФА покарала Україну за поведінку фанів на матчі Україна-Сан-Марино (відео нібито доказів)

ФІФА оголосила свій вердикт на основі матеріалів ФАРЕ, щодо випадків нацистської і расистської поведінки уболівальників української збірної на матчі з Сан-Марино на стадіоні «Львів Арена». Рішення виявилося досить жорстким. Федерацію футболу України оштрафували на 45 тисяч франків. Окрім того, наступний свій практично вирішальний матч з Польщею наша збірна проведе при порожніх трибунах. А найжорсткіше покарана сама «Львів Арена». Її дискваліфікували на 5 років, тобто саме стільки тут не відбуватимуться міжнародні зустрічі.

Ось один з фрагментів відео, наданих як доказ расистської поведінки українських ультрас. Тут їх звинувачують у мавпячих звуках під час святкування гола Едмара та підкиданні правої руки у нацистському привітанні. Слід дивитися на сектор з самого низу трибуни, прямо справа від входу в підтрибунне приміщення.

http://www.youtube.com/watch?v=8gc9pp1V4YE

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>