Волинський митрополит Ніфонт передав гроші на потреби онкохворих дітей

Митрополит Луцький і Волинський УПЦ МП Ніфонт, щойно залишивши лікарняні палати, одразу взявся за активну благодійницьку діяльність. Днями він у присутності журналістів передав президенту благодійного фонду «Стопрак» Марії Адамчук 10 тисяч гривень на допомогу онкохворим діткам. Ці кошти були зібрані під час проведення Дня православної сім’ї у Луцьку, який відзначали 15 вересня. Волинська єпархія УПЦ провела у цей день низку заходів: православні молодіжки збирали кошти для онкохворих дітей, волонтери працювали з онкохворими дітками. Також у цей день відбувся марш тверезості і етап кубку України зі стронгмену.

Марія Адамчук подякувала митрополиту Ніфонту за допомогу, і передала у його колекцію дерев’яні пасхальні яйця, які власноруч виготовили у лікарняних палатах онкохворі діти.

Як розповіла пані Марія співпраця з Волинською єпархією УПЦ триває з квітня цього року. За цей період фонд отримав понад сто тисяч матеріальної допомоги.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>