На Волині стартував табір, на якому готують молодь до акцій протесту

Сьогодні, 27 вересня у лісовому масиві села Гаразджа Луцького району Волинської області стартував Всеукраїнський вишкільно-патріотичний табір «Повстанець-2013», який триватиме три дні.

Учасників вищколу навчатимуть правилам поводження на акціях протесту, як протистояти міліції та як захиститися від її незаконних дій. Це буде одна з практичних лекцій програми табору.

Так, за три дні «повстанці» пройдуть курс лекцій на тему патріотичного виховання: прослухають гутірки з сучасного політичного становища в країні,  історію визвольних змагань на території України, про розвиток українського молодіжного громадського руху та ін. Зокрема гутірку про націоналізм і християнство проведе капелан організації отець Дмитрій.

Також на «Повстанці» буде представлено комплекс практичних знань та навиків з системи фізичного та війсьогового вишколу. Усе це учасники будуть засвоювати на основі Системи Раціонального Управління Безпекою (СРУБ).

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>