Через африканську чуму на Волині у пунктах пропуску через кордон обмежили рух

З 20.00 25 вересня 2013 року тимчасово призупиняється рух транспорту у місцевих пунктах пропуску через державний кордон України з Російською Федерацією і Республікою Білорусь до особливого розпорядження. Разом з іншими українськими пунктами пропуску на тимчасовий новий режим роботи переведені волинські пункти пропускуу Білорусь Переброди і Вичівка на Рівненщині та Тур, Гута і Самари  на Волині.

Ці обмеження пов’язані із складною ситуацією, яка склалася на території Російської Федерації та Республіки Білорусь щодо збудника африканської чуми свиней. З метою недопущення занесення в Україну небезпечної хвороби та на виконання пункту 6 протоколу № 53 засідання Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2013 року усі транспортні засоби, які намагатимуться перетнути українсько-російський та українсько-білоруський кордон у місцевих пунктах пропуску, які необлаштовані спеціальними обладнанням для обробки та утилізації, будуть скеровуватись у найближчі пункти пропуску через державний кордон для міжнародного та міждержавного сполучення для проходження визначених законодавством видів контролю.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>