30 вересня – 6 жовтня

Овен

Не поспішайте записувати у друзі всіх нових знайомих – нехай пройдуть випробування часом. У вихідні побудьте на самоті, відпочиньте.

Телець

У вас може з’явитися бажання щось змінити – від роботи та стосунків до одягу і стрижки. У вихідні відпочиньте подалі від дому.

Близнюки

Ймовірні певні труднощі, які не повинні вас злякати і змусити опустити руки. У роботі та навчанні необхідно проявляти терпіння і завзятість.

Рак

Вдалий тиждень, незважаючи на нервовий понеділок. Порадують довгоочікувані фінансові надходження.

Лев

Чудовий період для залагодження різних паперових та юридичних питань. Навіть якщо не все вдасться вирішити, час витратите з користю.

Діва

Тиждень активного спілкування, можливі ділові поїздки. Стережіться обману у середу, уникайте сварок з рідними у вихідні.

Терези

Насичений різними подіями тиждень, ймовірний приїзд родичів, гостей здалеку, у тому числі й з-за кордону. У вихідні займіться здоров’ям.

Скорпіон

Будете дуже зайняті навіть у вихідні. З безлічі незакінчених справ, що нагромадилися за останній місяць, виберіть тільки життєво необхідні.

Стрілець

Сприятливий період, вдасться використати плюси зовнішніх обставин й одержати бажане. Тому тримайте ніс за вітром.

Козеріг

Більшість проблем доведеться вирішувати самостійно. Будьте обачні з технікою і матеріальними цінностями.

Водолій

Цього тижня вам щаститиме. Щоправда, на роботі успіх цілком залежатиме від вашої обережності та інтуїції.

Риби

Несподівані, але дуже важливі новини здатні докорінно змінити ваші плани на вихідні. Це не зовсім вдалий час для далеких поїздок.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>