Міліція розшукала водія «БМВ» який, скоїв резонансне ДТП у Луцьку і втік

"Вісник+К" писав про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася 21 вересня після 22:00 на проспекті Перемоги у Луцьку. На величезній швидкості "БМВ" протаранила "Жигулі", які стояли на перехресті, очікуючи дозволеного сигналу світлофора. ВАЗ пролетів після удару 50 метрів. 42-річний водій Володимир та його 40-річна дружина Алла відбулися легкими травмами. Люди, які були у "БМВ" покинули машину на мосту і зникли з місця пригоди.

– Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, нам вдалося встановити особу винуватця дорожньо-транспортної пригоди, – розповів начальник відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області Владислав Іщенко. – Ним виявився 28-річний житель обласного центру. Відзначу, що він не є працівником правоохоронних органів. Постійного місця роботи в нього немає, тож він їздить на заробітки за кордон.

На запитання правоохоронців, чому залишив місце аварії, чоловік відповідає коротко: «Злякався».

Відомості про даний факт належним чином зареєстровані, проводиться перевірка, в ході якої буде встановлено всі обставини ДТП.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>