Головний тренер «Іллічівця» Микола Павлов вважає, що Майкон поступив по-людськи, не забивши «Волині»

Діями луцької «Волині» у переможному матчі з «Іллічівцем» керував старший тренер Богдан Блавацький. Він і поспілкувався з журналістами після матчу.

- Був дуже напружений матч. Наша проблема криється десь у психології футболістів. Сьогодні нам дуже потрібні були три очки. Ми детально вивчили «Іллічівець». Розібрали по крупинках останні три матчі маріупольців. Все це було донесено до футболістів вчора на останньому тактичному занятті. Був швидкий гол на, і, якщо аналізувати детально усю гру, то мали ще 3-4 непоганих можливості. У суперника, правда, Майкон мав дві цікаві нагоди. До речі за ним персонально наглядав Масло. У нас були хороші удари в Шумахера, Бікфалві. У другому тамі у нас не було такого хорошого взаєморозуміння між гравцями, як у першій половині гри. У перерві я просив футболістів забути про результат і грати далі. Але частина хлопців, особливо з 65-ої хвилини, хотіли щоб матч уже закінчився. Три очки, перемога, слава Богу. Ми сьогодні трошки повернули те, що не додали уболівальникам під час матчу з «Арсеналом», - резюмував Богдан Блавацький.

Наставник «Іллічівця» Микола Павлов у свою чергу більш справедливим результатом назвав нічию, й віджартувався про Майкона, який згаяв чимало моментів: «Перший тайм ми провалили, другий грали пристойно, мали моменти, але не забили. Майкон, напевно, сьогодні пригадав, що дуже довго грав у Луцьку, і коли для нього створювалися моменти, він чинив по людський для вас - уболівальників «Волині».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>