Львівська міліція виявила кокаїн у бананах з Еквадору

Працівники Львівського УБОЗу затримали крупну партію кокаїну. Як розповіли у відділі зв'язків із громадськістю обласної міліції, злочинці переміщували наркотик в Україну відпрацьованим каналом. Товар завозили з Еквадору через порт «Одеса». Як контейнери використовували банани.

Правоохоронці затримали всю злочинну групу в складі шістьох осіб, а також вилучили 30 кілограмів дурману (вартість такої кількості наркотику на чорному ринку сягнула б трьох мільйонів доларів США)! Організатором виявився українець. Тільки за транзитне переміщення кокаїну він мав сплатити кур'єру 150 тисяч доларів. До складу злочинного угруповання входили також громадяни інших держав, котрі упродовж тривалого часу в особливо великих розмірах здійснювали контрабанду кокаїну з країн Південної Америки транзитом через Україну та Європу.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>