Єремеєєв перейшов дорогу друзям Вілкула

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» 5 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Золотий екватор» на постачання автомобільного палива для Вінницької, Кіровоградської, Івано-Франківської, Львівської, Житомирської, Закарпатської, Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Миколаївської, Рівненської, Кримської дирекцій на 28,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Дизпаливо з постачання до кінця року замовлено у компанії народного депутата Ігоря Єрємєєва по 10,29 грн./л, бензин А-92 по 10,79 грн./л, А-95 – по 11,29 грн./л.

На тендер подавала заявку компанія «Веста-сервіс», які пропонувала паливо на піввідсотка дешевше від «Золотого екватору». Однак цю заявку було відхилено через відсутність усіх довідок та те, що на окремих заправках «Вести» не пропонувала до продажу бензин А-92. Ця фірма входить у концерн «Веста» одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з криворізьким градоначальником Юрієм Вілкулом, а також його сином, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині віце-прем’єром Олександром Вілкулом, пишуть «Наші гроші».

Також відхилили трохи дорожчу заявку фірми «ОККО-бізнес», яка також не надала усіх довідок та деякі її заправки були на відстані більшій ніж 5 км від відділень «Укрпошти».

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>