“Волинь” програла київському “Арсеналу”

"Волинь" втратила можливість покращити свій очковий баланс у матчі з розбитим внутрішніми проблемами "Арсеналом". Столиця, де проходила гра, зустріла лучан дощовою погодою. Матч відбувався на складному вкритому водою газоні. У таких умовах на перший план завжди виходять силові кондиції і характер суперників. Футболісти "Арсенала", які не чи існуватиме їхній клуб надалі, як не дивно, проявили більшу моральну стійкість. Стартові хвилини матчу були саме за господарями поля. Уже на 11-й хвилині м’яч затріпотів у сітці воріт лучан. Це Адійя за повної бездіяльності захисників "Волині" відправив круглого у сітку. вдало зігравши на добиванні. Та цього разу гостям ще пощастило. На користь "Волині" помилився лайнцмен, просигналізувавши про положення поза грою. Суддівська помилка розладнала настрій київських футболістів, й ініціатива перейшла до лучан. На 35-й хвилині підопічним Кварцяного вдалася чудова атака. Козьбан технічно розібрався зі своїм опікуном, після чого одразу четверо футболістів у футболках "Волині" опинилися проти двох оборонців "Арсенала". Козьбан з флангу виконав гострий простріл на лінію воротарського майданчика, де уже чатували Шумахер і Бабатунде. Останній підсік м’яча над голкіпером киян Ревою - куля вдарилася у стійку і залетіла у ворота. Проте це взагалі була чи не єдина осмислена і доведена до логічного завершення атака лучан за увесь матч. Тому й переможний рахунок для "Волині" втримався на табло не довго. Провальним для підопічних Кварцяного виявився початок другого тайму. Відігрався "Арсенал" після того, як у спокійній ситуації при грі на виході помилився Віталій Неділько. Воротар "Волині" просто пролетів повз м’яч, і Кравець спокійно закотив його у порожні ворота. Щойно команди почали з центру поля, як "Волинь" пропустила вдруге. Цього разу провалилася центральна зона захисту лучан, й Адійя після подачі Аржанова буквально розстріляв Неділька.
Далі каноніри передали ініціативу "Волині", розраховуючи на контратаки. І, чесно кажучи, кияни були ближні до того, аби збільшити відрив у рахунку, аніж лучани до нічийного результату. Захисна ланка луцького клубу виглядала не дуже впевнено. Новачок команди ізраїльтянин Гал Шіш також справив подвійне враження. Його адаптація у клубі ще тільки почалася.
Наприкінці матчу сталося жорстке зіткнення. Намагаючись відібрати м’яча у Сімініна серйозно травмувався оборонець "Арсенала" Романчук - віце-капітан "Волині", падаючи, в’їхав йому у груди коліньми. За цим усім Віталій Кварцяний уже спостерігав не з тренерської лави а з підтрибунного приміщення, адже трохи раніше Віталій Годулян вилучив його.

"Арсенал"-"Волинь" - 2:1

Голи: 0:1 - Бабатунде (36), 1:1 - Кравець (52), 2:1 - Адійя (53).

"Арсенал": 1. Рева, 33. Хомин, 13. Шарпар, 6. Дос Сантос, 45. Вечурко (99. Герасимюк, 90), 10. Аржанов - к, 11. Старгородський, 20. Адійя, 55. Кубік, 15. Кравець, 31. Романчук (2. Лампі, 75).

"Волинь": 42. Неділько, 3. Сімінін, 6. Шиков - к, 23. Шершун, 16. Шіш, 88. Скоба, 79. Бабатунде (11. Мемешев, 61), 99. Рамон, 77. Шумахер, 89. Козьбан (8. Нємчанінов, 79), 10. Бікфалві (20. Задерцький, 27).

Попередження: Бікфалві (26), Сімінін (75).

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>