“Волинь” зіграла внічию з “Таврією” і розгромила аматорів

За коротенький антракт у чемпіонаті, викликаний матчами національної збірної, луцька команда провела два спаринги і переглянула ще кілька потенційних новачків.

Одразу після перемоги над донецьким "Металургом" у восьмому турі чемпіонату лучани подалися покращувати фізичні кондиції та взаєморозуміння на полі до Євпаторії. Кримський півострів обрали, бо, окрім умов для тренувань, там легше у цю пору знайти спаринг-партнерів. У Криму "Волинь" провела один контрольний поєдинок з флагманом місцевого футболу - Сімферопольською "Таврією". Те, що перший чемпіон незалежної України нині знаходиться не у найкращому стані, в принципі, підтвердила і ця гра. "Волинь" провела її експериментальним складом, із залученням футболістів, які знаходилися у команді на перегляді. Один з них і вивів лучан вперед гарним ударом з середньої відстані ще у першому таймі. Шанси забити у "Волині" мали Бікфалві, Сімінін, Лопес. Загалом більшість ігрового часу підопічні Віталія Кварцяного контролювали хід гри. Але номінальні господарі поля наприкінці матчу таки реалізували одну з нечисленних своїх атак і вирвали нічию.

"Волинь" завершила збір 10 вересня, а 11 уже зіграла цікавий поєдинок на рідному стадіоні у Луцьку із аматорським "Гірником" із містечка Соснівка, який виступає у чемпіонаті Львівської області. Цікавим він був з двох причин. По-перше, для Віталія Кварцяного це була своєрідна зустріч з кількома добрими знайомими - вихованцем ФК "Волинь" Іваном Семиряком та екстравагантним камерунцем Ернестом Сіанкамом, якого у Луцьку можуть пригадати не лише за футбольні звитяги. По-друге, цікавості додав настрій самих аматорів з львівщини, які вирішили дати команді з найсильнішої української ліги справжній бій. І це гостям навіть трохи вдавалося. У середині першого тайму "Гірник" повів у рахунку, але на перерву команди пішли уже при нічийному результаті. А ось другий там аматори провалили. У підсумку "Волинь" перемогла 6:1. І знову кілька голів на свій рахунок записав потенційний новачок.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>