Віктор Янукович спілкувався з лучанами на зупинці

Сьогодні Президент україни Віктор янукович здійснив робочу поїздку на Волинь. Він ознайомився з роботою ДП «Луцький авіаремонтний завод «Мотор», побував у Волинській обласній клінічній лікарні та Музеї волинської ікони. Спілкуючись з обласними медиками Віктор Янукович оглянув лікувально-діагностичний центр, де встановлено найсучасніше обладнання, яке дозволяє діагностувати хвороби на ранніх стадіях.

 

 

 

- Минулого року на потреби обллікарні з державного бюджету було виділено 30 мільйонів гривень, таку ж суму отримала міська клінічна лікарня, - зазначив головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор.

Віктор Янукович відповів на запитання журналістів, щодо підвищення заробітної плати, медичної реформи та інвестиційного клімату в країні. Від’їжджаючи з території медичного закладу Янукович зупинив кортеж та вийшов до людей, які стояли на тролейбусній зупинці. У рамках поїздки Президент провів нараду з адміністративно-господарським активом області щодо активних проблем регіону.

 

 

 

До речі, разом з Януковичем до Луцька приїхали Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова,  міністр соціальної політики Наталія Королевська,  Голова Укравтодору Євген Прусенко.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>