Військова прокуратура відсудила у волинського лісгоспу понад 6 тисяч га лісу

10 вересня господарський суд Волинської області задовольнив позов Волинського прокурора з нагляду за додержанням законів у військовій сфері про визнання нечинним розпорядження Маневицької районної дерадміністрації та скасування державного акту на право постійного користування Городоцьким лісгоспом земельною ділянкою Міністерства оборони України.

Колишні землі авіаційного полігону, що розташовані на території Маневицького району, незаконно були передані у користування Городоцькому лісгоспу, яке здійснювало на них лісозаготівельні роботи. Загальна площа вищезазначених земель становила 6520,4 га орієнтовною ринковою вартістю понад 80 млн грн., повідомив прес-секретар прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Микола Гуцуляк.

Як повідомив Волинський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України,  завдяки наполегливій позиції прокуратури вдалось добитись судового рішення, відповідно до якого  скасовано незаконне рішення про вилучення земель оборони. Прокуратура захистила порушені інтереси держави у сфері земельних відносин.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>