Оперна діва, яка назвала українські школи «бидлячими», може піти на вибори да парламенту

У скандальному 223-му окрузі в Шевченківському районі Києва, де відбудуться перевибори 15 грудня, і цього разу може бути жарко. Після рношої спроби обрати тут  депутата Генеральна прокуратура відкрила справу з приводу фальсифікацій. Зараз матеріали справи знаходяться в главку київської міліції. Справа досі не завершена. Голоси на багатьох ділянках цього округу кілька разів перераховувалися - і після цього там виявлялися десятки зіпсованих бюлетенів. А членів окружної комісії ловили на внесенні неправдивих даних в електронну базу «Вибори».

Під час перевиборів, схоже, знову зустрінуться закляті вороги – екс-глава Шевченківського району Віктор Пилипишин і свободівець Юрій Левченко. Цього разу до битви можуть ще приєднатися декілька відомих політиків - Юрій Кармазін, Василь Горбаль, а також скандально відома оперна співачка Катерина Абдулліна, яка у своєму «Фейсбуці» назвала українські школи, куди абсолютна більшість її ймовірного електорату водить своїх дітей, «бидлячими».

«Я не виключаю, що піду на вибори, до мене зараз надходять різні пропозиції. Але остаточного рішення я ще не прийняла», – сказала «Вестям» Абдулліна.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>