Литовця судитимуть на Волині за контрабанду заборонених пігулок

Слідчий відділ Управління СБ України у Волинській області завершив розслідування кримінального провадження щодо обвинувачення іноземного громадянина за спробу ввезення в Україну психотропних речовин та використання підробленого документа.

У липні іноземець, прямуючи власним авто через Польщу до України попався на митному посту «Ягодин» з 480 пігулками із вмістом метамфетаміну та МДМА (метилендіоксиметамфетаміну). Пакунок із психотропними речовинами зловмисник приховав під сидінням водія. У ході досудового розслідування доведено, що контрабандист віз заборонені пігулки до Одеси. Крім цього, під час перетину державного кордону зловмисник пред’явив підроблений паспорт на інше ім’я.

Наразі матеріали кримінального провадження за ч.2 ст.305, ч.2 ст.307 та ч.4 ст.358 Кримінального кодексу України скеровано до прокуратури Волинської області для затвердження обвинувального висновку і направлення до суду.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>