Замаху на секретаря Луцькради не було – підтверджено експертизами (відео)

«Вісник+К» про те, що секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт, який є керівником обласного осередку ВО «Батьківщина», заявляв про замах на своє життя. Він повідомив, що хтось пошкодив гальмівний шланг його службового автомобіля.

На місце події виїхали працівники Луцького МВ УМВС України у Волинській області, щоби з’ясувати всі обставини, адже до правоохоронців чоловік із повідомленням про замах не звертався.

За фактом поширеної у ЗМІ інформації правоохоронці відразу розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, у рамках якого було призначено ряд необхідних експертиз, допитано свідків та проведено інші слідчі (розшукові) дії.

- Згідно висновком експертизи, гальмівний шланг у автомобілі був перетертим, - повідомив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. - Дане пошкодження наступило внаслідок тривалого використання, тому кримінальне провадження закрите за відсутності події правопорушення.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>