У Луцьку «мешканці» СІЗО отримали юридичні консультації від посадовців

Луцький слідчий ізолятор відвідали заступник  начальника Головного управління юстиції у Волинській області Олексій Остапчук, представник обласної спостережної комісії Олександр Кондрацький, начальник Луцького міського управління юстиції Богдана Довгополова.

Заступник начальника управління ДПтС в області підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич та виконуючий обов’язки начальника Луцького СІЗО капітан внутрішньої служби Андрій Януль провели для них екскурсію: показали камери, де утримуються неповнолітні ув’язнені та жінки, бібліотеку, молитовну кімнату, відділення соціально-психологічної служби, навчальний клас, медичну частину, кімнату матері та дитини, їдальню.

Олексій Остапчук, який є також представником Урядового уповноваженого у справах Європейського суду у Волинській області, розповів засудженим господарської обслуги про міжнародні правові документи, що стосуються дотримання прав людини, роз’яснив порядок звернень до Європейського Суду з прав людини, а також порядок подання апеляцій до місцевих судів. Олександр Кондрацький надав інформацію про порядок звернень до обласної спостережної комісії для осіб, котрі були звільнені з установи. Заступник начальника управління ДПтС в області Юрій Безушкевич поінформував про те, яка допомога надається  при звільненні засуджених із установ виконання покарань та слідчого ізолятора.

Посадовці провели особистий прийом засуджених господарської обслуги.

  •  
Comments:

Один коментар до У Луцьку «мешканці» СІЗО отримали юридичні консультації від посадовців

  1. “У Луцьку «мешканці» СІЗО отримали юридичні від посадовців” – Кого отримали?

    “Відвідали”, “провели екскурсію”, “Розповів”, “Надав інформацію”, “проінформував”

    Отож, головне питання – Що там і хто отримав, і де про це вказано в статті?

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>