Нічия з Англією на руку англійцям

Національна збірна команда України у матчі відбіркового циклу ЧС-2014 з футболу у Києві на НСК «Олімпійський» зіграла внічию з командою Англії з рахунком 0:0. Такий підсумок гри є найбільш логічним з огляду на дії суперників. Англійці відверто приїхали у Київ за нічиєю, а наставник нашої командами Михайло Фоменко не зміг позбутися комплексу, за якого Україна вважає нічийний результат з більш титулованими  збірними хорошим і достатнім досягненням. Увесь матч синьо-жовті відіграли в одного форварда. Цю логіку можна було б зрозуміти у першому таймі, коли англійці таки зробили спробу добитися перемоги. У другій половині зустрічі Англія просиділа у власних воротах, а в останніх хвилин 20 відверто підсіла фізично. На фоні обох команд, які грали на нічию, вирізнявся наш Євген Коноплянка. Від першої і до останньої секунди він шукав шлях до воріт Джо Харта. Проте Михайло Фоменко так і не ризикнув випустити на поле другого форварда. Таким чином увесь матч на лаві запасних просидів найбільш грізний на сьогодні голеадор українців Марко Девич.

Нічия дозволила українцям вирівнятися за очками у таблиці зі збірною Чорногорії і навіть випередити її за додатковими показниками. Але з іншого боку Англія відтепер одноосібний лідер. Маючи на один пункт більше від України і Чорногорії, англійці самі вирішуватимуть свою долю у домашніх поєдинках з тими ж балкарцями та поляками. Наша збірна ще також зіграє з Польщею та з Сан-Марино і очікуватиме на осічку представників туманного Альбіону.

Україна-Англія – 0:0

Україна: Пятов - Федецький, Хачеріді, Кучер, Шевчук, Едмар, Степаненко, Гусєв (Безус, 68), Ярмоленко (Хомченовський, 90+3), Коноплянка, Зозуля (Селезньов, 90)

Англія: Харт - Уокер, Ягелка, Кехілл, Коул, Джеррард, Уїлшир (Янг, 67), Лемпард, Уолкотт (Клеверлі, 88), Мілнер, Ламберт

Попередження: Кучер - Уокер

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>