Найстарша листоноша України живе у Козині

Рекорди бувають різні. Одні тягнуть вагони, інші стрибають у висоту, а ще хтось досягає неймовірних результатів у швидкості. А от Лідія Федорівна Грановська із селища Козин Радивилівського району Рівненської області побила усі рекорди у праці на пошті. У свої 80 вона досі розносить газети і листи землякам. І так безперервно 46 років. Навряд чи знайдеться такий рекордсмен у всій Україні.
Дуже приємно спілкуватися з цією жіночкою. Вона ніколи не нарікає на свою долю. Завжди усміхнена, легка на слово, любить жартувати. А за плечима стільки пройдених кілометрів від хати до хати. Мабуть, якби скласти всі докупи, вже не один раз обійшла б навколо землі. І Лідія Федорівна й не збирається йти на заслужений відпочинок.
Тут же на пошті трудиться її дочка Наталія Григорівна. Вона завідувач відділення, котре одне з найкращих в районі й області. Її стаж роботи вимірюється чвертю століття. Хай Бог допомагає обом трудитися на радість людям.
Євген ХОТИМЧУК
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>