У Нововолинську продають спиртне вночі попри заборону

Попри заборону продавати спиртне з 23.00 до 08.00 години ранку на АЗС Нововолинська у цій порі можна придбати спиртне без проблем. Проблему під час сесії Нововолинської міської ради озвучив депутат-свободівець Володимир Власюк. Він звернувся до Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова з вимогою вжити всіх необхідних заходів щодо вирішення даної ситуації.

Уже майже два роки у Нововолинську діє офіційна заборона на продаж алкоголю з 23.00 до 08.00 у стаціонарних об’єктах торгівлі та малих архітектурних формах. Однак не на всі магазини та АЗС, які продають алкоголь, це рішення має вплив.

Реагуючи на скарги мешканців міста, депутати фракції ВО «Свобода» змогли без проблем після 23.00 купити пляшку алкгольного напою на АЗС «Лукойл». На вимогу депутатів видати чек, що посвідчує покупку даного товару їм у грубій формі відмовили і запропонували звернутися по чек о восьмій годині ранку.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>