На Волині брат, який був під слідством, порізав брата

Сталося це у Здомишлі на ратнівщині. Під час сімейного конфлікту Василь Н., 1979 року народження,  який був у нетверезому стані, напав на сімнадцятирічного брата Владислава, нанісши йому ножове поранення у спину. За життя Владислава боролися медики центральної районної лікарні, слава Богу, він живий. За даним фактом порушене кримінальне провадження.

Василь, до речі, раніше судимий, знаходиться в ізоляторі  тимчасового тримання райвідділу міліції.  Не так давно  він уже мав справу з правоохоронними органами за розбій. На початку червня він напав на односельчанина шістдесятишестирічного Миколу Х., нанісши йому аж шість ножових поранень і йому також медичну допомогу надавали медики центральної районної лікарні.  За цим фактом Василь був на волі до рішення суду. Тепер йому доведеться відповідати за два злочини.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>